SOUND OF SILENCE™ TECHNOLÓGIA

Már az első használat során érezhető, hogy különleges élményben lesz részünk. Kényelmesebb. Jobban illeszkedik. Ráadásul szebben is szól. És ahogy fülbehelyezés során tágul, hogy tökéletesen illeszkedjen a hallójáratba egy dolog biztossá válik: innen nincs visszaút.

Az egyedülálló viszkoelasztikus memóriahab technológiának köszönhetően a testhőmérséklet hatására tökéletesen illeszkedik bármely hallójárathoz. Bár annak mérete és formája a hőmérsékletváltozás vagy mozgás hatására változhat, a Comply™ memóriahab a hallójárattal együtt változik. Ez teszi igazán különlegessé és egyedivé nemcsak a viseletet, de a hangzásvilágot egyaránt.

Egyszerűnek tűnik. Nagyszerűnek hallatszik. Jobb vele a zene.

SMARTCORE™ SOROZAT

A Comply™ örömmel mutatja be legújabb és legfejlettebb termékcsaládját: a SmartCore™ memóriahab modelleket. A szabadalmaztatott fülillesztékek tökéletesek otthon és útközben, egész napos zenehallgatáshoz is akár.

Kifinomultság és stílus. A mérnöki precizitás eredményeként az új SmartCore™ memóriahab fülilleszték a legjobb dolog, amely a fülhallgatóval történhet. A sokszor kényelmetlen hagyományos szilikon gumiharangokkal szemben a SmartCore™ fülillesztékek 30-szor lágyabbak, így kellemetlen fülirritáció nélküli, kényelmes viseletet biztosítanak, akár egész napos zenehallgatás során is. Fülillesztékeink  különleges habkeverékből készülnek, kialakításuk egyedülálló designt tükröz, hogy minél teljesebb hangminőséget biztosítsanak. Hallgassa úgy a zenét, ahogy azt a zeneszerző megkomponálta, a legmagasabb hangoktól a legmélyebb basszusig.

A különleges kialakítás és anyaghasználat teremtik meg a fülhallgató egyedi hangzását, illeszkedését és kényelmét. A testhőmérséklet hatására a Comply™ memóriahab a hallójárattal együtt változik, így tökéletesen illeszkedik bármely hallójárathoz, bármi is történjen. Használja akár az irodában, vagy sport közben a futópályán, a új SmartCore™ memóriahab fülillesztékek minden körülmények között a helyükön maradnak.

Fülillesztékeink 10x vastagabbak egy átlagos szilikon gumiharangnál, mely 2x jobb külső zajszűrést tesz lehetővé. Egy légterű irodában dolgozik, vagy hangos a munkakörnyezete? Szűrje ki egyszerűen a zavaró hangokat! Fülillesztékeink egyedi kialakítása erőteljesebb és jobb minőségű hangzást tesz lehetővé, alacsonyabb hangerőn. A szabadalmaztatott SmartCore™ technológiával készült, különleges kialakítással és formavilággal rendelkező fülillesztékek biztonságosan illeszkednek a legtöbb ma kapható fülhallgatóhoz.

Audio Pro WaxGuard™ védelemmel

Különleges gömb formájának köszönhetően kiváló zajszűrést és hangminőséget nyújt. A Wax-Guard nemcsak a memóriahab fül illesztéket, de a fülhallgatót is védi, növelve ezzel mindkettő élettartamát. Meggátolja a szennyeződés bejutását, így semmi sem állhat  a zene útjába. Intenzív, egész napos zenehallgatáshoz és Audiophile zenerajongók részére ajánljuk.

 Sport Pro Sweat-Guard™ bevonattal

Pontos illeszkedést kínál az aktív életmód kedvelőinek.  Segítségével bármely fülhallgató sport fülhallgatóvá válik. Wax-Guard védelemmel és Sweat-Guard bevonattal is rendelkezik, mely az izzadságtól és nedvességtől nemcsak a memóriahab fül illesztéket, de a fülhallgatót is védi, növelve ezzel mindkettő élettartamát. Fülzsír-lepergető hatása miatt meggátolja a szennyeződés bejutását, így semmi sem állhat a zene útjába. Kifejezetten sportolók, futók, kerékpárosok, vezeték nélküli fülhallgató használók részére.

 Truly Wireless Pro

A legújabb fülhallgató trendek alapján fejlesztve. A szabadalmaztatott SmartCore™ kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármely töltő dokkolóba. Wax-Guard bevonata nemcsak a memóriahab fül illesztéket, de a fülhallgatót is védi, növelve ezzel mindkettő élettartamát. A vezetékmentes zenehallgatást preferálók részére.

Variety Pack Pro

Mindenki másképp szeret zenét hallgatni, így a különböző igényekhez különböző memóriahab illesztékeket fejlesztettünk ki.  Próbáld ki, hogy melyik kényelmesebb, vagy melyik hangzása tetszik jobban. Azoknak a Comply™ használóknak ajánljuk, akik több különböző fülhallgató típussal is rendelkeznek, vagy épp más-más célra több fülhallgatót is használnak (sport, utazás)

MOZOGJ SZABADON

 • 100%-kal jobb tartást nyújt,
  mint a szilikon gumiharang

 • Edzés közben is pontosan illeszkedik

HALLGASD TOVÁBB

 • 30x lágyabb, mint a szilikon

 • 30x kényelmesebb

 • Nem nyomja a fület

HALLJ TÖBBET

 • 10x vastagabb kialakítás,
  mint a standard illesztékek

 • 2x jobb külső zajszűrés

 • Erősebb hangzás alacsonyabb
  hangerőn

 • Biztonságosabb zenehallgatás

TÖKÉLETES ILLESZKEDÉS

Könnyen előfordul, hogy a standard szilikon gumiharangok egyike sem igazán megfelelő és intenzívebb mozgás, vagy akár normál zenehallgatás közben is kiesnek a fülből. Ez nemcsak hogy megzavarja a zenehallgatás élményét, de a koncentrációt is. Márpedig edzés közepén a koncentráció a legfontosabb.

A hagyományos szilikon gumiharangok nem képesek alkalmazkodni a fülkagyló méretéhez. A Comply™ fülilleszték az  egyedülálló viszkoelasztikus memóriahab technológiának köszönhetően a testhőmérséklet hatására tökéletesen illeszkedik bármely hallójárathoz. Bár annak mérete és formája a hőmérséklet változás vagy mozgás hatására változhat, a Comply™ memóriahab a hallójárattal együtt változik. Ez teszi igazán különlegessé és egyedivé a viseletet és hangzásvilágot egyaránt.

A Comply™prémium memóriahab fülillesztékei 100%-kal jobb tartást nyújtanak, mint a hagyományos szilikon gumiharangok. Még intenzív mozgás, sőt, edzés közben is pontos illeszkedést és biztos tartást kínálnak.

EGYEDÜLÁLLÓ KÉNYELEM

Gyakran halljuk azt a panaszt, hogy hosszabb zenehallgatás során a hagyományos szilikon gumiharangok kényelmetlenné válnak, sőt, annyira irritálják a fület, hogy lehetetlenné teszik a zenehallgatást.  Az ok nagyon is egyszerű: a szilikon túlságosan kemény anyag ahhoz, hogy kényelmesen illeszkedjen a fülbe.

A Comply™ fülilleszték különleges formájának köszönhetően egész napos kényelmes viseletet kínál. Szuper lágy memóriahabbal rendelkezik, mely finoman illeszkedik a hallójáratba, így nem csak tökéletes zenei élményt, de biztos tartást és kiváló zajszűrést is biztosít. Ez a tökéletes megoldás, amennyiben hosszabb idejű zenehallgatás során más fülillesztékek kényelmetlennek bizonyultak.

A Comply™ memóriahab fülilleszték 30x lágyabb és ezáltal 30x kényelmesebb, mint a szilikon gumiharang. Így hihetetlenül kényelmes illeszkedést biztosít, miközben csökkenti a fül irritációját. Már az első használat során érezhető, hogy különleges élményben lesz részünk. Kényelmesebb. Jobban illeszkedik. Ráadásul szebben is szól.

KIVÁLÓ ZAJSZŰRÉS

A hagyományos szilikon gumiharangoknál könnyen előfordulhat, hogy a nem tökéletes illeszkedés és merevebb anyaghasználat miatt nem zárja megfelelően a hallójáratot. Így egyáltalán nem csökkenti a nem kívánatos külső zajokat, sőt szinte élvezhetetlenné teszi a zenehallgatást. Ez különösen zavaró lehet azoknak, akiknek fontos a maximálisan koncentráció vagy csak kedvenc zenéjük minden hangját hallani szeretnék.

A Comply™ memóriahab fülillesztékek kiváló zajszűrő tulajdonsággal rendelkeznek, a hagyományos szilikon gumiharangokhoz képest 10x vastagabb kialakításúak és 2x jobb külső zajszűrést biztosítanak, mely erősebb hangzást eredményez alacsonyabb hangerő mellett. Egyesíti a dobhártyát az IEM meghajtóval a tökéletes hangzás elérése érdekében, még alacsonyabb hangerőn is. Az Isolation sorozat illesztékeit szuper lágy memóriahabbal tervezték, mely finoman illeszkedik a hallójáratba, tökéletes kényelmet, tartós illeszkedést és kiváló zajszűrést biztosítanak – úgy halljuk majd a zenét, ahogy megkomponálták.