A Comply prémium fülillesztékek kizárólagos magyarországi márkaképviselete és forgalmazója a Muzix Group Kft. | muzix.hu

Comply Professional memóriahab fülilleszték M

//Comply Professional memóriahab fülilleszték M

Comply Professional memóriahab fülilleszték M

6 790 Ft

Az egyedülálló viszkoelasztikus memóriahab technológiának köszönhetően a testhőmérséklet hatására tökéletesen illeszkedik bármely hallójárathoz. Bár annak mérete és formája a hőmérséklet változás vagy mozgás hatására változhat, a Comply™ memóriahab a hallójárattal együtt változik. Ez teszi igazán különlegessé és egyedivé nemcsak a viseletet, de a hangzásvilágot egyaránt.
Egyszerűnek tűnik. Nagyszerűnek hallatszik. Jobb vele a zene.

Comply™ Profession memóriahab fülilesztékek hoasszabbak, ezáltal mélyebben illeszkednek a fülcsatornába. Ezek fülhallgató illesztékek a legmagasabb szintű zajszűrést és kiváló illeszkedést biztosítanak.
Kinek ajánljuk? Audiophileknek, előadóknak, zajos és hangos környezetben dolgozóknak.

* Profession sorozat kizárólag a 100-as méretű termékekkel kompatibilis.

Maximális zajszűrés
A hagyományos gumiharangokénál 50% -kal hosszabb mérete miatt mélyebben illeszkedik a fülbe, így még jobban képes blokkolni a külső zajokat. Élvezd a zenét a hangerő külső zajok kompenzálása miatt történő emelése nélkül. A Profession sorozat 2x nagyobb dB csökkenést nyújt, mint a hagyományos szilikon gumiharangok.

Irány a webshop

Cikkszám: COM-PSerMBk3pr Kategória:

Termékleírás

.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Comply Professional memóriahab fülilleszték M” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük