A Comply prémium fülillesztékek kizárólagos magyarországi márkaképviselete és forgalmazója a Muzix Group Kft. | muzix.hu

Comply Plugs memóriahab füldugó

//Comply Plugs memóriahab füldugó

Comply Plugs memóriahab füldugó

7 390 Ft

Az egyedülálló viszkoelasztikus memóriahab technológiának köszönhetően a testhőmérséklet hatására tökéletesen illeszkedik bármely hallójárathoz. Bár annak mérete és formája a hőmérséklet változás vagy mozgás hatására változhat, a Comply™ memóriahab a hallójárattal együtt változik. Ez teszi igazán különlegessé és egyedivé nemcsak a viseletet, de a hangzásvilágot egyaránt.
Egyszerűnek tűnik. Nagyszerűnek hallatszik. Jobb vele a zene.

A Comply™ memóriahab Plug egy high-tech füldugó, melyet kifejezetten koncertre járók, zenészek, zenekarok, dobosok, ipari dolgozók, fogorvosok, utazók számára került kifejlesztésre!

A hangerő csökkentésével a környezeti zajok intenzitását lehet csökkenteni, anélkül, hogy a hangzás minősége romllana. A hagyományos füldugó összemossa a közepes és magas frekvenciákat, mely torzítja a hangzást. A Comply™ memóriahab Plug ezzel szemben akusztikai szűrőket használ a zajszűrés kiegyenlítésére a teljes frekvecia tartományban. Ezek a füldugók forradalmi hangszűrést kínálnak a halláskárosodás megelőzésére a hangminőség és a zenei élmény megőrzése mellett.

A precíz kialakítás és a legapróbb részletekre is kiterjedő figyelem teszi a Comply™ memóriahab füdugót a legjobb választássá azok számára, akik kiváló zajszűrést, pontos illeszkedést és egész napos kényelmet várnak a fülhallgatótól.

Irány a webshop

Cikkszám: COM-Plugs1Pair Kategória:

Termékleírás

.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Comply Plugs memóriahab füldugó” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük